HTML

Naivitás

Érzések,zavarodottság és némi önirónia,ha sikerül.

Friss topikok

Linkblog

Munka-morál

2008.04.09. 08:39 Naivhumanista

Mondanom sem kell a tapasztalat személyes,éppen ezért talán vitatható az értékelése-miként hazánkban immár minden.
Cégem változtat egy üzletében.Megváltozik az eddigi értékesítési felállás. Elektronikai,háztartási és szórakoztató elektronikai árú értékesítése volt a  profil.
Már az üzlet/áruház/helyszín választása is érdekes volt.Egy bevásárló központ tőszomszédsága.De még a konkurencia habzsolását fokozandó,természetesen egy ugyanolyan áru kínálatú áruház is volt már a szomszédságban.A marketing tevékenység határozottan "Emesés".Szóval "könnyített"értékesítés.Egyszerűen nem értem egy magán cég hogyan teheti meg,hogy nem keresi a helyszín kiválasztását intéző személyt nem "molesztálja"a sikertelen helyszín miatt.Helyette az értékesítők tevékenységét kérdőjelezik meg.Igaz az azért már legalább nemlegenda,hogy a konkurensek olcsóbbak és több szolgáltatással bírnak.A megoldás-Átalakítás jó magyar módra.Névcsere és az eladatlan készlet forgalmazása.Valószínű nem igazán "jó"áron.Természetesen létszám csökkentés hozadéka,hogy szabadságra,szabadnapra nem tud a felállás szerinti létszám lehetőséget adni.Tényleg igaz a magyar középvezetői réteg tehetségtelensége,netán a beosztottakra való "ráhúzás",mindenekfelett a saját zseb effektus.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://naiv.blog.hu/api/trackback/id/tr93417939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása